سال تحصیلی که گذشت به همت دوستان یه انجمن داشتیم به نام انجمن نخبگان رویدر
(یادش بخیر)
آقای سیداسماعیل کمال نادیان رئیس انجمن،آقای عزیز علی نیا دبیر انجمن و من هم مسئول آموزش بودم.
دانش آموزای بااستعدادرویدر شناسایی و کارت براشون صادر میکردیم و ...(دست آقای حسین جعفری درد نکنه کلی زحمت کشید.)
بعضی اوقات میرفتم مدارس ابتدایی سر میزدم و البته اقای حسن درایش باعث میشد با دلگرمی بیشتر در کلاس های ابتدایی حاضر شوم.
بچه های بسیار با هوشی بودند.سوال های ریاضی جالبی می پرسیدند.(بایدسرمایه گذاری بشه)
یکی از دانش آموزان هر جلسه دنبال عددهای بزرگ میگشت.مثلا صفرای جلو یک.یه روز پرسید:آقا یه عدد خیلی بزرگ بهمون یاد بده
بهش گفتم گوگل (با صدتا صفر). بعدش دختریکی از همکارام (م-درادورا) گفت این یکی از سایت های اینترنت هست بابام همیشه ...
.
.
.
گذشت تا امروز وقتی واسه دوستم در مورد سایت گوگل و امکاناتش (از جمله گوگل ریدر) صحبت میکردم وآخرش گفتم گوگل یه عدد ریاضیه یهو بهم گیر داد و به شوخی گفت: آهاااااااا هرچی خوبه بچسبونش به ریاضی ی ی ی
و اما بدانیم از گوگل
اگر در حین عبور از خیابان قطعه کاغذی پیدا کنید که روی آن نوشته شده باشد ∞> گوگُل آیا می توانید بفهمید که این یک نوع خلاصه نویسی ریاضی است؟ فکر استفاده از خلاصه نویسی یا به کار بردن علامت به جای کلمات، خیلی قدیمی است و رواج بسیار دارد بیش از 5000 سال قبل، مصریان قدیم به جای کلمات از علایم استفاده می کردند.
امروز نیز تندنویسان همین کار را می کنند، هر چند علاماتی که به کار می برند به کلی مختلف است. تندنویسی ریاضی راهی است برای کوتاه و دقیق نوشتن کمیتهای ریاضی. معنای ∞> گوگُل چیست؟ به زبان معمولی یعنیگوگل کمتر است از بینهایت. علامت 7 (هفت فارسی) که به پهلوی راست چرخیده است و به این شکل > در آمده یعنی «کوچکتر است از ». علامت «∞» یعنی بینهایت، و آن عددی است بزرگتر از هر چه که ما بگوییم به فکرمان برسد.
گوگل عدد یک است با صد صفر در جلوی آن . این عدد آنقدر بزرگ است که از تعداد تمام دانه های بارانی که طی صد سال در تهران و نیویورک، پاریس ببارد فزونتر است. با وجود این، عددی به این بزرگی از بینهایت کوچکتر است.
علامات و نشانه ها فقط بخشی از زبان ریاضیات است، بخش دیگر تعریف اصطلاحات اساسی آن است. زبان جهانی ریاضی از مجموعه این دو بدست می آید. با این زبان یک دانشمند یا ریاضی دان فرانسوی یا روسی می تواند با یک دانشمند امریکایی یا ایرانی دقیقاً تبادل فکر کند. ∞>گوگل برای همه در همه جای دنیا یک معنا دارد.
برگرفته از کتاب شگفتیهای ریاضی